Lundgren och Eriksson snabbast i Tunnel Run

Det gick riktigt snabbt för de snabbaste löparna i Stockholm Tunnel Run som avgordes på lördagen. Med tiden 30.19 var Daniel Lundgren från Tureberg snabbast ur tunnlarna i Norra länken. Totalt var 42400 löpare anmälda till loppet.

Idag 22 november kl 12:00 gick startskottet för Elitklasserna i Stockholm Tunnel Run. Drygt 30 minuter senare hade en segrare korats och det på en riktigt bra tid.

Loppet avgjordes i ett gråmulet Stockholm med start och mål i Värtahamnen. Löparna gav sig iväg för 10 km tunnellöpning och det var full fart från början. Ett jämnt lopp hela vägen på den kuperade banan med långa sega uppförsbackar.

I herrklassen blev det en spurtseger för Daniel Lundgren, Turebergs FK, före Ebba Tulu Chala, Spårvägens FK. Trea kom Lars Södergård, Vallentuna FK

I damklassen kom till slut favoriten Sandra Eriksson. IK Falken, till start och hon höll för favorittrycket. Hon var nästa 2.30 för tvåan Cecilia Norrbom, Spårvägens FK. PÅ tredje plats kom Charlotte Karlsson, Hässelby SK, 17 sek från en andraplats.