Tillbaka efter en paus

Ibland behöver man en paus. Inte så att jag haft speciellt mer än vanligt att göra och inte heller så att det är arbetsamt att skriva på bloggen, men ibland behöver man paus. Det är vad jag tagit från bloggandet några veckor, men är nu väldigt sugen på att börja skriva igen.

En kort resumé: Jag jobbar på med olika utbildnings och kommunikationsprojekt där jag bland annat fotograferar en hel del. Jag gillar verkligen mitt jobb. Sedan är det full fart hemma med familjen. Läxläsningar, träningar och matlagning så där som det är för det mesta. Sen tränar jag.

Jag tränar ganska mycket nu. 7 pass fördelat på 6 dagar. Det är 4 styrketräningspass, ett simpass och så ett distanspass löpning och så ett tempopass. Det känns bra och går väldigt bra just nu med träningen. Målbilder för 2015 är:

- Ett upplevelsemål: Swimrun Kustjagaren i Blekinges skärgård (2,6 mil löpning och 4,4 km simning) 4 juli
- Ett prestationsmål: Springa halvmaran under 1,30 på tävling. Blir Stockholm Halvmarathon 12 september
- Ett strukturmål: Börja skriva dagbok. (Blir nog 2:a omstarten)
- ?

Ett mål till är tänkt men har inte riktigt satt ned foten i detta än. Får fundera ett tag till...

Jag är inte mycket för nyårslöften, men jag tycker om att sätta upp mål som blir ett rättesnöre att förhålla sig sjäv och sin träning med. Jag gillar att ha mål med lite olika innebörd. UPPLEVELSE, PRESTATION och STRUKTUR.. Hmm känns bra. Vad har ni för mål?

4:e målet får jag som sagt fundera lite till över...

Det börjar bli kallt nu. Jag har börjat med handskar har ni? När jag springer i trafiken gillar jag dessa Nike handskar med reflex och med ett materialval på tummen som gör det möjligt att använda smartphone.
När jag är i terrängen och det inte är jätte kallt tar jag gärna dessa svarta och tunna Nike handskarna.
När kylan börjar bita i eller när det är ordentliga distanspass där jag inte riktigt vet vad som väntar så blir det dessa Pulse Gloves från Haglöfs. En varm, konvertibel handske för krävande aktiviteter. Det finns infällbara vind- och vattentåliga delar i en ficka över handloven som ger extra skydd när det är blåsigt och blött....
... då blir det så här.