Ledigheten går mot sitt slut...

... men borde springa mot sitt slut. Höger foten vill inte riktigt. Har blivit mest cykel, simning, rörlighet och styrka de senaste veckorna. Blev ett distanspass som försök, men foten var inte glad. Bara en och en halv vecka kvar till Stockholm Ultra. Inte utan jag ägnar många tankar kring detta.

Men också funderingar kring hur jag ska träna när foten är bra för att inte komma till denna punkten igen. Kloka vänner har efter tittat i min träningsdagbok sagt att jag gör på tok för mycket distanspass. Hmm. Det är ju dessa jag är galen i. Har nu gjort lite djupdykningar i träningsprogram här på marathon.se och ser att mina vänner nog har rätt...

Gillar vardagen nog lika mycket som ledigheten. Tycker om att arbeta med olika typer av människor. Man lär sig alltid nya saker man inte visste eller nya saker om sig själv. Fick se denna bild häromdagen apropå vilka människor man tycker om att arbeta med:) Ha en skön fortsatt ledighet om ni har dagar kvar på den. Njut av vardagen om den har gjort sitt intåg.