Helgträning.

I fredags var jag till Tällberg för att kolla in lite fina rundor till lägret om 2 veckor. Eftersom att det är november och vi är i Dalarna så har vi även kollat upp några alternativ ifall att det kommer snö. Tycker dock att vi inte behöver snö innan december. På vägen hem till Mora så valde jag att hoppa av bilen i Ickholmen för att därifrån springa på småvägar längs Siljan hem till Mora. Hade inte gjort någon jätte koll på hur långt det kunde vara, men jag trodde att det skulle vara ca 35 km. Det var kanske inte den roligaste vägen att springa eftersom att vägen gick ca 500 meter upp i skogen och någon sjö känsla var det inte tal om. Efter en felspringning och 30 km senare så började det även att bli ganska mörkt och jag fick springa genom Färnäs för att ta mig hem. Hela turen blev ganska exakt 42 km och tiden 3:10. Ett helt OK andra pass på fredagen.

Lördagen erbjöd ett pass på stigarna i Hemusterrängen. Man få passa på att springa en del stig i skogen innan snön kommer. Är nog en av få idrottare i Mora om inte längtar efter snö just nu.

Har precis sett sändningen från New York Marathon…… Kan bara säga att jag längtar dit igen. Både damernas och herrarnas lopp blev ganska intressanta. Isabella kanske inte riktigt lyckades så bra som jag tror att hon hade hoppats.