Madrid nästa.

Min bältros har blivit bra. Det blev 10 dagar med vila och lätt träning. Jag har nu tränat på bra i en vecka. Jag började att träna på bra förra tisdagen. I lördags blev det dubbla pass, på slutet av det andra passet blev jag riktigt seg. Detta innebar att söndagens träning blev riktigt lugn med 10 km. Det var inte alls kul att känna sig helt slut efter helgens träningar. Det vände till det bättre i tisdags och idag är man åter på banan igen. Skönt. Nu är det bara att köra på, hoppas jag.
I morgon så åker jag och några andra kompisar till Madrid för att träna mycket samt att springa Madrid ½ marathon på söndag. Tävlingen blir mera som ett träningslopp eftersom att jag kommer att köra många mil dagarna innan. Det ska bli riktigt kul att åter komma ner och få köra på lite.
På söndag är det bara 3 veckor kvar till VM på 100 km som i år går i Italien. Lite av tanken med Madrid lägret är att boosta träningen lite för att sedan börja ta det lite lugnare inför VM. Nu blev det ju 10 dagar vila när jag hade tänkt träna på, detta innebär att jag inte kommer att släppa träningen riktigt lika tidigt som ursprungs planen.