Snart värme.

Snart värme.
Vi håller på att städa och fixa i huset… Vi har nämligen hyrt ut det för att dra till Portugal och Monte Gordo. Det är många som vill ha boende här i Mora när det är Vasaloppsvecka. Vi hoppas att de som kommer att bo här kommer att bli nöjda.
Min träning har rullat på bra sedan nyår. I förra veckan var jag lite hostig några dagar men nu har det gott över. Under de dagarna var det vila men nu är jag på gång igen men träning som det skall. Jag har de sista veckorna sprungit mycket i skogen på skoterspår. Att kunna springa i skogen även på vintern är riktigt kul, dessutom så ger det lite extra motstånd. Ibland när det är halt ute fungerar det bättre på skoterspåren, så var det tidigare i veckan. Idag kommer det bli löpband för det tö ute, om det inte har töat så mycket så att all is försviner. Vi har denna vecka börjat cykla med barnen till förskolan men i morse gick det inte det var superhalt ute så det blev bilen.
I Portugal så kommer jag att försöka att få ihop så många mil jag kan. Även något pass men mer fart än vanligt. Jag har inte kört så mycket fart i vinter allt enligt vad jag har tänkt. I Portugal kommer jag hålla en föreläsning och hålla i en löpgrupp på Bergspasset. Jag och Zandra har varit i Portugal tidigare år men detta är första år som hela familjen kommer att följa med på lägret. Vi kommer att plocka med en vagn som det går att springa med så barnen kommer också att få se en del av Portugal. Det har pratats en hel del om Portugal här hemma sedan jul så vi längtar verkligen efter värmen, barnen längtar mest över att slippa overallen.
Monte Gordo – vi längtar, visa dig från den bästa sidan!