Vilka tjejer!

Det var verkligen Tjejmilen som flyttade in på Villa Brevik för en helg. Den där härliga stämningen som är ute på Gärdet under Tjejmilen kom med tjejerna som checkade in.
Jag har haft en av mina roligaste helger på väldigt länge. Det var gråmulet och blåste snålt när vi sprang korta intervaller på lördagsförmiddagen men alla kämpade på med gott humör. Vi förgyllde samtidigt arbetsdagen för några byggjobbare när nästan 90 tjejer sprang fram och tillbaka framför bygget. När man tränat hårt måste man fylla på depåerna, om dom blev påfyllda? Den läckraste av lunchbuffer stod uppdukad åt oss, köket på Villa Brevik vet vad dom gör.
Lördagens schema var speckat, näst på tur var föreläsning med Tobias från Access Rehab. Tack för värdefulla tips om hur vi ska hålla oss skadefria och kunna göra det vi gillar allra mest, springa!
Tobias pratade mycket om vikten av styrketräning. Vilken tur att nästa punkt på schemat var ett mycket uppskattat styrkepass för löpare.
Nu kanske ni tror att det var klart med träning för dagen, varför sluta när man har som roligast? Nu var det mörkt när vi gav oss iväg på uppvärmningen inför löpteknikpasset. Lite mysigt att kika in i stugorna där lördagsmyset var i full gång och se finlandsfärjan glida förbi på sin väg ut mot öppet vatten. Det är inte så enkelt med löpskolning och komma ihåg alla tips, men jag hoppas att det var givande och att något fastnade.
Jag trodde inte att det kunde bli bättre än den fina lunchbuffen men köket överraskade ännu en gång med en välkomponerad trerätters meny med passande viner. Allt detta och så har vi höjdpunkten på dagen kvar, Evy Palms föreläsning. Klockan hann bli ganska mycket och Evy frågade flera gånger om vi ville höra mer och svaret blev alltid ja, kanske för att vi hoppades att få höra lite om Mästarnas mästare och till slut kom det :). Tack Evy!

Vill avsluta inlägget om lördagen med att tacka alla mina fantastiska ledare, utan er hade jag inte fixat detta! Vill också tacka Villa Brevik för att de bjudit på en sådan fin miljö och bra service hela helgen. Fortsättning följer om söndagens aktiviteter.

Goodiebagen, det enda som saknas är Lindt chokladen, för den hade jag hunnit sätta i mig innan jag kom på att jag skulle dokumentera. I kuvertet ligger en startplats till valfritt Vårrus.
Det här är bara början.
Evy Palm, min nya idol, så himla härlig.
Vi tjuvstartade middagen med lite bubbel. Guldkant på tillvaron.