Se sändningen från Premiärhalvan, lördag 20 april 10.30

Hårt arbete lönar sig?

Det sa alltid farfar och då menade han inte bara träning utan det gällde allt man tog sig för. Jag hoppas han har rätt, för på dagens intervaller fick jag inte mycket gratis. Tack vare att jag bestämde mig för att göra det absolut bästa jag kunde för dagen blev det ett bra pass. Inte mitt bästa pass sett till tider och känsla men till hur jag valde att stoppa huvudet under armen och köra på. Anledningen till att det gick tyngre idag är nog främst att jag helt enkelt är lite sliten efter all den bra träningen jag genomfört sista veckan. Nu är det ett banpass på lördag och sedan är det dags att släppa upp träningen och hoppas att känslan från lördagens pass återkommer. Dagens pass var 6 x 1000 m + 5 x 400 m, 400-ingarna körde jag i mina nya spikskor jag köpt här, grym känsla i dom. I morgon är det en välförtjänt återhämtningsdag med jogg och ett yogapass och så ska jag ligga lite vid poolen och läsa. Älskar att läsa när jag är ledig. Oftast läser jag böcker på engelska, ett bra sätt att hålla i gång språkkunskaperna. Den här gången köpte jag "Den sanna historien om Pinocchios näsa" av Leif GW Persson innan jag åkte och den är på dryga 600 sidor så jag har att göra ett tag. Jag är ett riktigt "fan" av GW, Efterlyst blev aldrig detsamma utan honom.
Måste ju tipsa om ett snabbmatställe vi prövade för första gången idag, varje år vi varit här har vi sagt att vi ska pröva "Chipotle Mexican Grill" men det har aldrig blivit av förut. Prisvärt, fräscht och inte typisk snabbmatskänsla, mums!

Annars lunkar det på, har det oförskämt bra här.

Vägen till Sedona från Flagstaff går mestadels i en canyon (dal). Älskar att åka den här vägen. Ni ser delar av den bakom mig. Precis innan det börjar gå nedför finns en utsiktsplats som vi idag stannade till på för första gången. Bättre sent än aldrig.
Hänförande utsikt.
Tuff dag på jobbet, nya spikskorna gjorde det dock lite lättare.