Se sändningen från Premiärhalvan, lördag 20 april 10.30

Sann inspiration

Just nu pågår EM i friidrott för fullt i Zürich. Igår avgjordes damernas 10 000 m. Vann gjorde den snart 41-åriga brittiskan Jo Pavey. Hon var tvåa på samma distans på EM i Helsingfors för två år sedan, under tiden har hon hunnit få sitt andra barn. Hon sa i en intervju med brittiska BBC "jag har försökt så länge och nu när jag är 40 händer det". Det är otroligt inspirerande för en "gammal" dam som mig.

Som 35-årig löpare är det två frågor jag får ganska ofta. En av dom är när jag tänkt sluta med löpningen? Jag är så urbota trött på att svara på den frågan, så nu kan jag säga det en gång för alla. Jag kommer att sluta satsa på löpningen när jag själv bestämmer mig för det.

Jag har också turen att ha flera supporters runt mig som inte gör annat än att boosta mitt självförtroende och stötta min satsning. De senaste dagarna har det kommit positiv energi från alla håll :), något som jag uppskattar oerhört. Senast idag fick jag höra "nu skulle du ha varit i Zürich", jag var ju nära men räckte inte riktigt ända fram, ungefär som till EM i Helsingfors. Ja sa då att det inte verkar som jag ska till något EM. Hen sa då "du har chansen om två år igen" och det har jag ju.

Vi har bara ett liv och det kan vända snabbt så varför inte göra det man tycker är kul!