Se sändningen från Premiärhalvan, lördag 20 april 10.30

Varannandagsväder (och löpning)

Ena dagen ljumma vindar, nästa dag iskalla vindar, det är så det har känts i veckan.
Det är lite vanskligt att klä sig rätt. När jag lite små trött cyklat hem från jobbet på eftermiddagarna i veckan har jag frusit. Då är det lätt hänt att det blir ett extra lager kläder när det är dags att ge sig ut på löprundan. (Jag vet ju att jag blir varm så snart jag kommit i gång).

Efter min brutna halvmara backade jag lite med löpträningen samt att jag bestämde mig för att avstå tävlande ett tag. Har därför endast sprungit varannan dag den här veckan och då har det varit intervaller på gräs. Jag när fortfarande drömmen om att komma i hygglig form till terräng-sm om lite mindre än en månad. Gräs är skonsamt för min kropp samtidigt som det förbereder mig för terräng-sm. Jag körde samma pass både tisdag och torsdag, var inte helt nöjd med tiderna på tisdagspasset. Ville därför se om jag inte är i bättre form än vad tisdagspasset visade eller om det var så att jag inte tog i ordentligt :). Torsdagens pass 31* 45/15 var det mycket bättre fart på, skönt! Framför allt har jag sprungit smärtfritt, bara en sådan sak! Idag fredag var det löpvila för i morgon är det backintervaller på schemat igen.

Trevlig helgträning!

I tisdags såg det ut så här, var helt säker på att jag skulle behöva ta av mig västen efter uppvärmningen. Det behövdes inte för det blåste riktigt snålt ute på fältet.
I torsdsgs var det här klädvalet alldeles för varmt. En tunn långärmad hade räckt. Loka Päron, I like!
I går var det en ljum morgon när jag promenerade längs Alvik Strand på väg till kursen som Hälsoinspiratör.