Se sändningen från Premiärhalvan, lördag 20 april 10.30

Tillbaka i gamla vanor

I några dagar i alla fall, för i morgon bär det av till London!
Vanorna är lite justerade tack vare att jag är heltidslöpare en månad till. Jag behöver inte trängas på gymmet med alla andra som vill träna innan jobbet och inte heller efter jobbet. Jag väljer nu att gå till gymmet på tider när det är få andra där. Det bästa av allt är att jag kan sova middag alla dagar i veckan. Det är sannerligen ett privilegium att få vara heltidslöpare.
I onsdags var jag och körde ett intervallpass på Bosöns inomhusbanor, är ju lite frusen sedan jag kom hem! Det hör inte heller till vanligheten, dels för att jag är lite försiktig med att springa i doserade kurvor men även att det tar en god stund att ta sig dit. Mitt dagen är det inga bilköer på vägen dit och lite folk i hallen. Bästa tiden om du vill prova att springa inomhus (200m varv) om du har möjligheten förstås.
Annars då? Ja, då blir det många vändor till källargymmet, någon cappuccino och Keplers nya bok.

Inte helt olik bilden från Sydafrika, bara det att regnkläderna är lite varmare. Inköpet av fodrade gummistövlar kan vara ett av höstens bästa inköp. Jag cyklar överallt och med gummistövlar gör det inget om snömodden skvätter.
Herrn i huset köpte upp Hemmakvälls restlager av skumtomtar! Han tänker på allt! Blev ju inte så många i Sydafrika (kanske bra för formen).