Se sändningen från Premiärhalvan, lördag 20 april 10.30

Hälsning från Cardiff

Det har blivit tradition för mig och min man att åka på en förlängd novemberhelg (tors-mån)till UK, den här gången till Cardiff (Wales).
Vi hyrde bil och bilade ned, stannade en natt i Swindon på vägen så att jag kunde spana in outletshoppingen, tyvärr var det en besvikelse. Bra för plånboken dock!
Framme i Cardiff checkade vi in på Hilton som ligger centralt och framför allt nära Bute Park, viktigt för tränigen. I samma park var det även Parkrun på lördagen. Kallt och blåsigt på morgonkvisten men solen var framme så det kompenserade lite, starten för Parkrun är alltid klockan 9. Hade hört att det var en snabb bana så jag tänkte att det här kan ju gå fort och det gick hyggligt i medvinden sedan blev det tyngre. Kom in på 17.30 min, helt ok fartpass.
Resten av helgen har vi strosat runt, ätit gott och mannen har spelat en och annan golfrunda. Själv har jag tagit det halvlugnt med träningen då bacillerna jag utsatts för i veckan till slut vann kampen och förkylningen var ett faktum. Jag ogillar starkt förkylningar!!

Vi pausade nedjoggen för lite värmande dryck på The secret cafe.

Julstämning, det är ju ändå november.