Gamla och nya supporters

Jag har några trogna supporters, som varit med sedan starten. Mina vänner Jessica och Peter är två av dem, för övrigt var det dom som lockade in mig på löparspåret där hemma i Hällefors. De har varit med i med och motgång. När deras dotter föddes passade Peter på att gå en våning upp på sjukhuset för att hälsa på mig där jag låg och väntade på ev operation av min genomgående stressfraktur i höften. Jag kunde i min tur hoppa ned på mina kryckor och hälsa på Jessica dagen efter när jag fick åka hem. De var såklart snabba med att gratulera till mitt perslopp i Sevilla. Jessica såg även till att jag uppmärksammades i lokalpressen. Hon hjälpte mig även att skaffa mina första sponsorer, bl.a. Hellefors herrgård, minns att jag var stolt som en tupp! Oerhört tacksam för att ha dem som vänner och påhejare!
En av förutsättningarna för att lyckas i sin idrott är att ha ett stöttande team. Det här med att ha någon som stöttar och tror på en kan översättas till arbetslivet. Den chef som stöttar och har förtroende för sina medarbetare får garanterat bättre resultat.

Idag torsdag blev det klart att jag får en ny supporter, ja eller sponsor. Ska presentera vårt samarbete lite längre fram. Jag är dock väldigt glad att de valt att vara med på min resa.

Jag saknar dock en samarbetspartner på sko- och klädfronten. En löpande reklampelare finnes!