Min torsdag- dagen innan helgen tar vid

Jag gillar torsdagar för då är helgen snart här, ja, jag är ledig på fredagar!! Hur ser en torsdag ut för mig? Idag ringde klockan hyfsat tidigt, jag vaknar, känner efter. Ja, helt under isen, känns som jag inte sovit en blund. Välkommen våren och din vän pollen!! Inser snabbt att det inte blir någon morgonlöpning, klarar inte av att övervinna trötthetskänslan trots att jag vet att det är mindre pollen på morgonen och därför mycket bättre för mig att springa då. Det positiva med det är att jag är hyfsat tidigt på jobbet, tar bara 10 min att cykla dit. Har en produktiv förmiddag trots att huvudet känns som seg kola (ni som har pollenallergi vet vad jag menar).

Sedan var det dags för den där löpningen som jag inte gjorde tidigare, det är få saker som blir bättre av att man skjuter upp det! Som alltid känns det bättre när man väl är ute och idag var inget undantag. 9 km i Hagaparken blev det. Matlådan intogs vid skrivbordet, inte optimalt, min chef säger att mat som intas stående inte räknas! För det mesta sitter jag och äter i lugn och ro. Jag hade en arbetsuppgift som jag var tvungen att bli klar med och hoppa över löpningen ville jag inte, därav denna kompromiss.
Innan det var dags att gå hem för dagen hann jag och en kollega med en kort fikapaus med "gokaffe" från fiket bredvid.

Direkt från jobbet till gymmet för intervaller på crosstrainern. Den där trötta sega känslan hängde i men när jag väl körde igång intervallerna då var det bara till att bita ihop. Känslan av att ha genomfört ett bra pass trots att känslan inte är bra från start är extra härligt. Åh vad jag önskade att maten skulle stå på bordet när jag kom hem. Det är nästan det jag uppskattar mest med att vara på träningsläger, att inte behöva laga mat när det enda jag vill är att äta. Kanske ännu tråkigare är det att plocka och hänga upp alla träningskläder från dagens aktiviteter.

Nu sitter jag här och skriver och ska avrunda kvällen med ett avsnitt av dokumentärserien "The Jinx" som finns på HBO.

I morgon är det fredag och sovmorgon, TJOHOO