Se sändningen från Premiärhalvan, lördag 20 april 10.30

Sommar, sommar...

Underbara sommar. Jag älskar sommaren när det är så här varmt och skönt väder. Allt blir liksom lite lättare, så även humöret och sinnet.

Jag har försökt att ta vara på det fina vädret. Badat, grillat och så sprungit en hel del förstås. Efter fredagens sista träningspass tog vi ett dopp i Brunnsviken och fortsatte sedan med grillning på balkongen. Det jag saknar är ett sommarställe vid havet, men man kan inte få allt!
På lördagensmorgonen stod det spänst och backintervaller på programmet, som alltid med backar är det obehagligt jobbigt men mycket effektiv träning. Ja, sedan var det samma visa som dagen före, bad och grillning, nu hade jag dock bjudit in mig själv till min syster i Mariefred. Mannen hann också med en golfrunda på Gripsholms GK.

Idag söndag var det så dags för kanske veckans viktigaste pass, långpasset på 30 km inklusive fartökningar. Jag och supportpersonalen/mannen gjorde oss redo för en tur i ett somrigt Stockholm, bl.a. rundade jag Djurgården. Det är fascinerande att jag efter alla dessa år och mil ute på Djurgården fortfarande hittar nya vägar, man får upptäcka mycket i löparskorna. Det var ganska varmt men för att träna under tävlingslika förhållanden valde jag att starta när det var som varmast och jag drack bara var 5:e kilometer, precis som på en mara. Idag var de vatten och en sportdryck "Nitro Ndure" från Migthy Sport (som jag vann på Trosa stadslopp) i flaskorna. Ingen högoddsare vad jag gjorde efter träningen, cyklade och badade så klart!
Ta cykeln och bada, det är utmärkt vardagsmotion!

Dags för dricka, han har svårt att hinna med att sköta båda sina uppgifter, langa dricka och fota.
Finns det något somrigare än att cykla och bada. Här på väg till badet i Brunnsviken
Grillkväll hos storasyster i Marifred. Bor ni i Mariefred med omnäjd och ska ta körkort är det till Mariefreds trafikskola ni ska gå. Himla trevliga dom som driver den (min syster och man)