Atea Norrköpings stadslopp

I går lördag sprang jag Atea Norrköpings stadslopp. Mikael Grip som är tävlingsledare för tävlingen har bjudit in mig föregående år, men det var först i år som det passade in i tävlingsschemat. Alltid kul att bli inbjuden och särskilt när arrangören bjuder till lite extra för att få bra startfält.

Jag gillar att tävla och tycker att det är den bästa träningen, för jag tar alltid i lite mer med nummerlapp. Det man får ha i åtanke när man som jag använder tävling som träning är att kroppen inte alltid är pigg. Särskilt i maraträningen är det värdefullt för mig att träna på att springa relativt fort trots att benen inte är så fräscha, för det är dom inte efter 35 km i ett maratonlopp. Med det inte sagt att jag inte vill springa på bra tider i alla tävlingar, det är här jag får påminna mig om vilka som är de viktiga tävlingarna.

Mina tankar om Atea Norrköpings stadslopp har Mikael Grip på "löpning för alla" sammanfattat väl här: http://springlfa.se/het-damfight-i-atea-norrkopings-stadslopp/?utm_source=sprinkle&utm_medium=widget-54e30356a562d&utm_content=springlfa.se

Jag prövade att tävla i Hoka one one för första gången och jag måste säga att jag älskar mina nya Clifton 2, tack vare den bra dämpningen kände jag inte ens kullerstenarna. Har sprungit varenda långpass sedan maj månad i år i mina Hoka one one, bondi 4 och nu gjorde jag tävlingspremiär i märket.

HOKA One One har verkligen blivit en favorit och därför är jag så glad och tacksam för att HOKA One One Skandinavien tror på mig och valt att sponsra mig, min första skosponsor, bara en sådan sak!!

Nu saknar jag bara en klädsponsor för att vara "fullkittad"!! Inte varje dag erbjudandet om att få klä en VM-löpare dyker upp :)!

En del snäva svängar, då är det bra att ta hjälp av stolpen.
På väg mot varvning och jag är i kapp klungan igen efter att fått släppa pga magkramp.
Här har jag lämnat mina medlöpare bakom, kändes ändå ganska bra här, kanske för att det gick så sakta!! Det ska aldrig kännas bra i slutet av ett lopp för då har det gått för sakta!