En liten måndagstävling

Snart dags för jullov, vilket för min del innebär någon vecka hos föräldrarna i Skarvsjöby. Det känns skönt att få ett miljöombyte efter den dystraste decembermånad vi haft ändå sedan förra året. Fortsatt regn, blåst och halka är inte så trevligt. Jag hade sett fram emot att få springa på snö några månader nu.
Måndagskvällen spenderades i Noliahallen där det arrangerades en inomhustävling över 3000 meter. En extremt obekväm distans att springa, varför jag haft en lättare ångest sedan jag bestämde mig för att vara med.

Om jag fått siffran rätt så startade det runt 80 löpare ikväll. Imponerande uppslutning!
Jag blev trea med tiden 9:36. Hade gärna sprungit sub 9:30, men jag gissar att dessa sekunder rök i samband med förra veckans förkylning. Jag får ta nya tag i vår någon gång. Det blev oavsett ett bra intervallpass, vilket jag ändå normalt kör på måndagar.

I övrigt kretsar mina funderingar mest kring hur jag ska spendera våren och sommaren. Ett planerat uppehåll i studierna kommer det bli. Vad/var jag ska hålla mig sysselsätt dessa månaderna är dock fortfarande extremt oklart. Jag arbetar på lite olika idéer. Förhoppningsvis går det att ro i land. Jag återkommer.

När förra veckans förkylning var som värst var det skönt att sätta sig vid Nydalasjön och reflektera kring den misär som hade drabbat mig. Tur den tiden är över för nu.
Saknar fjäll och berg för tillfället