Da´n före doppareda´n

Da´n för doppareda´n...alla klappar inhandlade, knäcken och kolan är kokad, julknäckebrödet är bakat, sillen inlagd och barnens ögon tindrar.... Läget är under kontroll! (Alltid lika riskabelt att påstå något sådant... det är ju som att be om ett kräksjukeutbrott eller att en julklapp dimper ner från någon man helt glömt bort!)

Ikväll blir det rimstuga här hemma och lackande av paketen, provsmakning av julskinkan och julsånger på hög musik från Spotify (o;

Jag vill förstås önska alla er läsare en riktigt God Jul och hoppas att ni också känner att allt är under kontroll och är det inte det så är det bara att ge sig ut på en löparrunda så ser man allt med nya ögon och ett nytt lugn!

Jag blir alltid lika överraskad när någon kommer fram och säger att han/hon läser min blogg, givetvis är det därför jag skriver....för att någon ska läsa men säker kan man ju aldrig vara! Och det gör mig förstås riktigt glad om mina små stories från mitt liv kan ge någon annan lite inspiration att sätta upp nya mål eller bara känna att det finns fler som kämpar med att få ihop sin egen tid till träning i ekorrhjulet som för det mesta snurrar lite snabbare än man egentligen hade önskat!

Apropå det så ser jag att slottiden för min träning håller på att infinna sig precis nu... Henrik ska ta med Lovisa och köpa lite av sådant som glömts (som alltid...) och de stora slår in paket...SÅ, min trappmaskin i källaren skriker efter mig!

God Jul!

/Anna
PS Måste bara återberätta en norgehistoria som Ludvig just satt och berättade för lillasyster i köket...
-Vet du varför norrmännen alltid öppnar mjölkpaketen direkt i affären?
-Ehh, gör dem? Varför då?
-Titta på paketet det står ju "Öppna här!"

Ha ha ha...