Glädjerus för 50000 löpare i New York

Osanna Scanlan och Natali Ani Arzoumalian lyfte stämningen i New York City Marathon och fick både deltagare och åskådare att dra på mungiporna.

Svenska peppartjejerna Natali Ani Arzoumalian och Osanna Scanlan gjorde succé i New York.
Under några intensiva timmar på söndagen ägde de First Avenue på Manhattan. 50000 deltagare passerade förbi svenskornas uppskattade peppstation.

– Det var så kul att återigen se hur skylten gav så mycket positiva reaktioner hos både löparna som gav tummen upp, och åskådarna som ville fota oss, säger systrarna Natali och Osanna som ju också var med och höjde stämningen i ASICS Stockholm Marathon i somras och vann tävlingen för bästa pepp-station, en resa för två till New York. 

Till New York-löparna hade tjejerna nya budskap, naturligtvis inramat med blågula färger och med blågula vikingahjälmar charmade tjejerna både publik och deltagare. 
​– Budskapet bakom skylten denna gång var mer åt det flörtiga, roliga och åt de gulblåa hållet. Vi känner att det gick hem hos alla.


Naked Swedes at the Finish Line fick många att dra på smilbanden.
• Kuddarna med Punch for power användes flitigt, till och med löpare ur subeliten tankade kraft inför avslutningen på den omtalat tuffa sista milen i New York City Marathon. 
If a marathon were easy it would be called your girlfriend! stod det på en annan av tjejernas skyltar.


Dagarna i New York blev en stor upplevelse för Osanna och Natali.
– Uttrycket "Staden som aldrig sover" stämmer verkligen, vilken stad och vilken shopping. Det är omöjligt att med ord beskriva vår tacksamhet till att få uppleva denna stora stad i samband med ett av världens största och grymmaste lopp. 
– Maran kändes som en enda stor fest där tusentals människor från hela världen deltog i. Det var nästan så att man själv ville springa. Vilket glädjerus!