Häng med Szalkai på nya bloggen

Följ Anders Szalkais löparliv i nya bloggen på Marathon.se.

Varför åker man till Nice på två dagar mest för att springa i backar? Anders Szalkai lever för löpningen och har fortfarande nya mål som hägrar. Marathon.se:s populäre träningsexpert berättar på sin nya blogg vad det är som får honom att träna 187 kilometer på en vecka.

– För några år sedan bloggade jag om min träning här på marathon.se, då inför Stockholm Marathon 2010, berättar Anders.
– Sedan gjorde jag ett långt uppehåll i bloggvärlden innan jag nyligen gjorde ett litet nytt försök att blogga när jag i november 2015 startade TSM bloggen där jag enbart skulle skriva om och kring träningsgruppen TSM Running träning. Men tiden att skriva och inspiration att hålla bloggen levande blev för liten....så nu startar jag om....

Med en blogg om löpning. Min egen löpning främst kanske men givetvis andras löpning också. Både från TSM och från mitt jobb som i mångt och mycket handlar om löpning.

Många känner Anders Szalkai som välutbildad och vältalig löptränare. Under elitkarriären nådde han stora framgångar som maratonlöpare. Han har fem SM-guld och vann Stocklholm Marathon 2001. I Internationella sammanhang har han representerat Sverige i OS, VM och EM-sammanhang.

Följ Anders Szalkais nya blogg här.