Tre blir testlöpare för Life on the Run

Pia Hannula Oredsson, Johan Börjeson och Lina Montelius får skor ur Sauconys nya Life on the Run-kollektion.

Vilket race det blev om att bli testlöpare för skor i Sauconys nya kollektion Life on the Run. Närmare 2000 deltog i tävlingen om att motivera sitt skoval. Vi säger grattis till vinnarna Lina Montelius, Johan Börjeson och Pia Hannula Oredsson.

Lina Montelius valde nya Freedom ISO. En sko lätt och luftig sko som har 4mm dropp och fullängds Everrun i mellansulan:
– Då jag kommer att springa Göteborgsvarvet och tävla i Crossfit och hinderbanor så behöver jag ett par riktigt sköna och snygga neutrala löpskor men som ändå klarar utmaningen, därför blir mitt val Freedom 8, var Linas motivering.

För Pia Hannula Oredsson handlar det om att komma igång med löpträningen på allvar. Triumph ISO 3 är både snygg och trygg, en löparsko som klarar det mesta: 
– Triumph ISO 3 kommer att hjälpa mig att komma tillbaks till löparspåret efter skada och vårens och sommarens olika lopp kommer att springas med lätta underbara löpsteg, förklarar Pia sitt skoval.

Hur mycket snabbare blir man i ett par Kinvara 8? Den lätta distansskon är mångas favoritsko även för snabbare pass och tävling. Redan tidigare har John Börjesson sprungit milen riktigt fort, 40.07 på milen, i ett par Sauony Omni. När John skulle välja sko ur den nya  kollektionen fanns det ingen tvekan:
– Kinvara 8 såklart, jag vill ju bli snabb. Så snabb att jag äntligen ska slå mitt personliga mål att komma under 40! på milen. 

Vinnarnas nya skor.

”Life on the Run” heter Sauconys sprillans nya koncept där din träning möter din livsstil. Kollektionen består av löparskor och kläder med den senaste innovationen och full funktionalitet som passar lika bra på löpturen som att glida runt på stan i. Designmässigt har produkterna influenser från en urban miljö, med snygga mönster och mycket detaljer. 
Samtliga skor är försedda med de absolut senaste nyheterna från Saucony-labbet i Boston. Detta innebär optimal passform, det mest stötabsorberande gummit i sulan, och maximalt stöd till en låg vikt.

För att läsa mer om produkterna, hitta återförsäljare eller för att finna inspiration till löpning och lifestyle, surfa in på www.lifeontherun.se