Höstträning

Vad har hänt sedan jag sist skrev här...
Skavankerna efter Western States gav med sig och nu är tanken att jag ska springa mitt första 24h-lopp i Oslo den 18-19 November. Förberedelserna inför det loppet har gått hyfsat bra under hösten och med drygt 6 veckor kvar så har jag en positiv känsla i kroppen. En förkylning under veckan som gick gjorde att jag fick ta några dagar vila. Förhoppningsvis så slipper jag något mer sånt inpå loppet. 

Jag har hunnit vara upp i Ritsem och jobbat några veckor på anläggningen där uppe. Ett besök upp på Akka hann jag med samt många fler timmar på fjället. Sällan känns kroppen så stark som efter längre vistelser i fjällmijö. 

Läger med ultrateamet i Trollhättan för några veckor sedan. Bra umgänge, bra träning och skönt miljöombyte. Suveränt läger! 

Just nu befinner jag mig i Lycksele där jag gör bort min sista lärarpraktik. Någon gång måste jag ju se till att göra klart min utbildning. 

Mycket fläng fram och tillbaka har det varit i höst, men nu har jag blivit mer stationär. Ambitionen är att uppdateringen på bloggen också ska blir mer frekvent framöver. 

Här kommer lite olika bilder. Mest från Ritsem men också lite annat. 

Nästan uppe på toppen av Akka. Fingret skulle också med på bilden. Det hör till. Förran helgens mara. Bra träning för skallen

Nya träningssockar.