Flowlife Summer Run 2024: En virtuell löpfest som förenar löpare över hela Sverige

När sommarvärmen gör sitt intåg, startar Flowlife Summer Run 2024, en serie virtuella lopp som erbjuder alla från semestrande familjer till elitlöpare möjligheten att upprätthålla sin träning och delta i gemenskapen, oavsett var i världen de befinner sig.

En flexibel lösning för sommarens utmaningar Flowlife, kända för sina innovativa återhämtningsprodukter, har designat löparserien Flowlife Summer Run 2024 för att löpare ska kunna tävla och samtidigt njuta av sommarens frihet. Genom den digitala plattformen Sprintcrowd kan deltagare ansluta sig från semesterorten, sommarstället eller den klassiska favoritlöprundan i på hemmaplan. Serien sträcker sig över fem söndagar från den 7 juli till den 4 augusti, och ger löpare chansen att välja mellan två olika distanser varje vecka:

 • 5 km eller 10 km söndagen 7 juli
 • 5 km eller 10 km söndagen 14 juli
 • 5 km eller 10 km söndagen 21 juli
 • 5 km eller 15 km söndagen 28 juli
 • 10 km eller 21 km söndagen 4 augusti

Denna struktur uppmuntrar till kontinuerlig träning genom hela sommaren och erbjuder en flexibel tävlingsanda där varje löpare kan sätta sina egna mål.

Goodiebags och exklusiva erbjudanden
De första 1 000 deltagarna som anmäler sig får inte bara en startplats i Flowlife Summer Run utan de får även en goodiebag med överraskningar från Boxbollen, Joe & the Juice, Supernormal, RaceID Miles, STC och en Flowtank. Men inte nog med det! De första 1 000 får även exklusiva erbjudanden från utvalda partners som Bruce och Hale Center. 

För dem som föredrar att löpa och bara löpa finns också möjligheten att välja ett "Just Run" paket vid anmälan 100 SEK doneras till The Ocean Cleanup per anmälan istället för goodiebag.

Motivation genom priser
För att maximera motivationen finns chanser att vinna priser till ett värde över 100 000 SEK från utvalda partners som delar Flowlifes vision att hjälpa sina kunder nå sin fulla potential.

Vinsterna innehåller bland annat:

 • En resa för två till Monte Feliz med Apollo
 • Fri träning med Bruce på Epic-medlemsnivå
 • Produkter från IAMRUNBOX och Under Armour
 • Personlig träning med The Training Club (Stockholm) och Matthew Griffiths (Göteborg (digitalt))
 • Kosttillskott från Pureness
 • Pannlampor från Lumonite
 • Energi från Smiling
 • Törstsläckare från Nocco och Vitamin Well

Utöver de otroliga vinsterna kommer även startplatser till ett flertal lopp tävlas ut som adidas Stockholm Marathon, Ramboll Stockholm Halvmarathon, Tjejmilen, Oslo Marathon och ett klassikerpaket till en Svensk Klassiker.

"Flowlife Summer Run Series är vårt sätt att hålla löparcommunityn aktiv och engagerad, även under sommarmånaderna när många tar paus. Vi tror på kraften i att ge alla en chans att delta, oavsett var de befinner sig, och ser fram emot en fantastisk löparsommar." Lucas Wasniewski, VD på Flowlife.

Med Flowlife Summer Run 2024 kickar semesterlöpningen igång! Oavsett om du är en erfaren maratonlöpare eller en nybörjare, erbjuder Flowlife möjligheten att fortsätta utvecklas, tävla och dela upplevelsen med andra. Anmäl dig idag för att säkra din plats och din goodiebag – och förbered dig för en sommar fylld med löpning, gemenskap och fantastiska priser!

Anmälan öppnar söndagen 28 april klockan 12:00 på flowlife.com

Läs mer om Flowlife Summer Run 2024

Mer om Tävling