Flowfeet Heat möjliggör en extra runda

I BETALT SAMARBETE MED FLOWLIFE | I en löpares värld räknas varje steg och kilometer samtidigt som varje runda kräver en känslan av energi och beslutsamhet. Men med dessa prestationer följer också belastningen på löparens mest värdefulla verktyg: fötterna. Flowlife har lyssnat på och sett löparnas behov och kan därför stolt presentera dina fötters nya bästavän, Flowfeet Heat! En revolutionerande lösning designad för att ge dina fötter den omsorg och återhämtning de förtjänar efter varje löprunda.

Varje steg räknas

Helgens långpass är fantastiska och något man ofta ser fram emot, men kan också vara dem som håller dig borta från spåret den följande veckan. Långvarig belastning kan leda till trötthet, smärta och inflammationer i fötterna. För att minska risken för detta är det viktigt att optimera återhämtningen. Flowlife introducerar därför nu sin andra fotmassage som förväntas bli alla löpares nya favorit. 

Flowfeet Heat: Nästa generations återhämtning

Flowfeet Heat kombinerar avancerad värmeterapi med skräddarsydd kompression som ger en fantastisk upplevelse för dina fötter. Detta tillsammans med den kompakta och stilrena designen gör den till en självklarhet i varje löpares hem. Flowfeet Heat är en vidareutveckling av den redan populära Flowfeet. Den största skillnaden en mer kraftfull värme, rundare och mjukare massagetummar och en mer kompakt design. Allt enligt löpares önskemål för en skönare upplevelse.

Hur kan du optimera din löpning? 

Att inkludera Flowfeet Heat i din dagliga återhämtningsrutin är enkelt och effektivt. Använd den efter varje löptur och under dina vilodagar för att stimulera återhämtningen och uppvärmningen inför nästa runda. Fötterna består av 25% av kroppens alla muskler och förtjänar en avancerad massage.

Vad kan Flowfeet Heat göra för dig? 

Förbättrad blodcirkulation: Den kraftfulla värmen i kombination med lufttrycket stimulerar blodflödet i fötterna som ökar blodcirkulationen. Som i sin tur lindrar muskelspänningar och minskar risken för överbelastningar och skador. 

Skräddarsydd återhämtning: Oavsett om du är en maratonlöpare eller en nybörjare låter de justerbara inställningar dig att skräddarsy din återhämtning för att matcha dina unika behov och preferenser.

Daglig behandling: Genom att massera fötterna som bär dig varje dag får du inte bara en lyxig upplevelse men även en märkbar effekt som gör det möjligt att orka mer på löprundorna och i vardagen. 

Flowlifes mål är att möjliggöra ett aktivt liv. 

Flowlife arbetar ständigt för att göra en aktiv livsstil tillgänglig för alla. Flowfeet Heat är möjligheten för alla löpare att få ta del av den behandling som elitlöpare tar del av. Flowfeet Heat är i dagsläget det närmaste du kan komma en fotbehandling utan att gå till en specialist, och det självklara valet för den som tar sin löpning på allvar.

Mer om Träning