2 drömjobb för löparnörden

Är du projektledare som vill jobba med folkhälsan i fokus? Eller är du mångsysslare inom IT som brinner för att skapa en välfungerande IT-miljö? Marathongruppen söker just nu två nya medarbetare till kontoret i Alvik.

Marathongruppen är Sveriges största arrangör av motionslopp med bland annat adidas Stockholm Marathon, Tjejmilen, Vårruset, Ramboll Stockholm Halvmarathon och Tjurruset i evenemangsprofilen.

Nu behöver Marathongruppen förstärkning inom projektledning och IT. Läs mer om tjänsterna som behöver tillsättas så snart som möjligt.

Projektledare med särskilt ansvar för banorna

Förutom vana att jobba i projekt och leda arbete med större evenemang söker vi dig som har eller vill utveckla specifik kompetens inom banarbete. Marathongruppens större citybelägna banprojekt är i dagsläget banorna för Stockholm Marathon, Stockholm Halvmarathon och Tjejmilen. Läs mer här

IT-ansvarig

Som IT-ansvarig inom Marathongruppen har du det övergripande tekniska ansvaret för vår digitala infrastruktur. Du är med och driftar våra hemsidor och system, och du utvecklar vårt arbete med vår digitala kontorsmiljö. Du är också en av huvudpersonerna för utvecklingen av vårt anmälnings-/CRM-system och ett bollplank i utvecklingen av nya digitala tjänster. Läs mer här

Marathon.se ägs av Marathongruppen.