Anmäl dig till Flowlife Summer Run, få en minnesvärd löpsommar och exklusiv goodiebag!

I BETALT SAMARBETE MED FLOWLIFE | Flowlife Summer Run är en virtuell löparserie där startskottet går den 7 juli och sträcker sig över fem tillfällen under hela sommaren. Detta event är perfekt för dig som vill ta din sommarträning till nästa nivå, behöver extra motivation för att hålla igång dina träningsrutiner eller helt enkelt har löpning som din största passion.

Genom att använda den digitala plattformen Sprintcrowd kan deltagare i Flowlife Summer Run ansluta sig från vilken plats som helst – vare sig det är från semesterorten, sommarstugan eller den klassiska favorit löprundan på hemmaplan. Möjligheten att delta var som helst innebär att du kan njuta av din löpning utan att behöva kompromissa med dina sommarplaner. Dessutom, varför inte använda detta tillfälle för att upptäcka en ny runda genom att engagera sig i det community som finns tillgängligt på appens plattform under perioden.

Serien erbjuder följande tävlingsdatum och distanser:

  • 5 km eller 10 km söndagen den 7 juli
  • 5 km eller 10 km söndagen den 14 juli
  • 5 km eller 10 km söndagen den 21 juli
  • 5 km eller 15 km söndagen den 28 juli
  • 10 km eller 21 km söndagen den 4 augusti

Passar alla!

Serien är utformad för att passa alla, oavsett om du föredrar att springa ensam eller i grupp, och erbjuder olika distanser för att matcha din träningsnivå. Du kan dessutom ansluta dig till communityt i Sprincrowd-appen för att lära känna andra löpare, dela idéer och hitta motivation. Flowlife Summer Run är mer än bara en löptävling – det är en chans att bli en del av något större.

Fantastiska partners

Flowlife har gått samman med några fantastiska partners som RaceID Mile, Bruce, Supernormal, Hale Center och många fler därtill för att ta fram en exklusiv goodiebag som delas ut till de första 1000 som anmäler sig.

Men för den som föredrar att fokusera enbart på löpningen finns möjligheten att välja ett Just Run-paket vid anmälan. Istället skänks då en summa om 100 SEK till The Ocean Cleanup, vilket bidrar till att göra världen lite bättre.

Förutom en exklusiv goodiebag erbjuder Flowlife Summer Run priser värda upp till 100 000 SEK! Bland priserna finns en resa för två till Monte Feliz med Apollo, kosttillskott från Pureness, pannlampor från Lumonite och energiprodukter från Smiling, men tro inte att det tar slut där.

Anmäl dig idag för att säkra din plats och din goodiebag. Förbered dig för en sommar fylld med löpning, gemenskap och fantastiska priser!

Anmälan sker på www.flowlife.com