Flowgun Air - Maratonlöparens ultimata verktyg för förberedelse och återhämtning

I BETALT SAMARBETE MED FLOWLIFE | För alla löpare, från nybörjare till erfarna maratonlöpare, är rätt förberedelser och återhämtning avgörande. Flowlifes senaste innovation, Flowgun Air, erbjuder en lösning som kombinerar båda dessa aspekter. Med sin ultra-lättvikt på 340 gram och dess kraftfulla motor på 20W är den en oumbärlig del av varje löpares träningsrutin.

Oavsett hur erfaren löpare du är så krävs rätt sorts förberedelser och rätt typ av återhämtning. För att musklerna ska kunna prestera så bra som möjligt och ge din kropp rättvisa förhållanden att prestera i din löpning, krävs även rätt typ av utrustning. När det kommer till att förbereda sig för ett maratonlopp, vet varje löpare att träningen bara är halva striden. Återhämtning och skadeförebyggande träning är minst lika viktigt för att få en kontinuitet och möjlighet att bygga upp kroppen på rätt sätt.

Flowgun Air, som är den senaste innovationen från Flowlife, är den lättaste Flowgun som någonsin skapats. Med dess lätta vikt (340g), kraftfulla motor och Quiet Sens Technology kommer den vara din bästa träningspartner från starten av din träningsresa ända till mållinjen.

Flowguns har blivit en favorit bland många användare. Och nu gör Flowgun Air det lättare än någonsin att ta med återhämtning överallt. Med Flowgun Air’s förmåga att förhindra skador, lindra muskelvärk och snabba på återhämtningen är det ingen överraskning att den snabbt blivit en älskad träningskompis. För både elitidrottare och motionärer som söker det bästa verktyget för förberedelse, återhämtning och maxprestation är denna nya massagepistol svaret på många frågor.
 

En av de största utmaningarna för elitidrottare och motionärer är risken för skador. Visste du att nästan varannan motionslöpare drabbas av skador? Men visste du att massage kan hjälpa till att förhindra dessa skador?
Genom att öka blodflödet till musklerna, minska spänningarna och förbättra musklernas flexibilitet kan massage effektivt minska risken för skador. Flowgun Air erbjuder just detta genom sin högintensiva slagmassage, vilket gör den till en oumbärlig del av din träningsrutin. Med sina sex olika hastighetsnivåer och fyra utbytbara massagehuvuden kan du anpassa din massageupplevelse baserat på dina behov. Oavsett om du vill mjuka upp stela muskler efter en lång löptur eller snabbt återhämta dig efter ett intensivt träningspass är Flowgun Air redskapet för dig.

Men hur fungerar egentligen Flowgun? Vad är det som händer rent fysiologiskt i kroppen när vi exempelvis masserar ömma eller oömma muskler med Flowgun?
Flowgun tillämpar en form av slagterapi, som ofta kallas ofta för perkussionsterapi eller vibrationsterapi. Med sina olika specifika huvuden slår massagepistolen mot mjukdelarna på kroppen och verkar nästan som en vanlig massage, däremot i väldigt hög hastighet vilket liknar en form av vibration. Efter intensiv träning kan musklerna ackumulera mjölksyra, vilket kan leda till muskelömhet. Genom att använda Flowgun Air kan du hjälpa till att bryta upp och sprida denna mjölksyra, vilket kan minska ömhet och förbättra muskelåterhämtningen.


Oavsett var du befinner dig på din löparresa, är rätt verktyg avgörande för att nå dina mål. Med Flowgun Air kan du ge dina muskler den omsorg och uppmärksamhet de förtjänar, vilket säkerställer att varje steg du tar är starkare än det förra. Upplev skillnaden själv och låt din prestation tala för sig.