Massagepistolen som underlättar massage i vardagen

I ANNONSSAMARBETE MED FLOWLIFE | Smärta och stelhet kan många gånger snabbt och enkelt reduceras med massage. En kropp som gör mindre ont och är mindre stel tenderar såklart att prestera bättre på löpturen.

Massage sägs ha stor positiv inverkan på kroppen. Genom att förebygga och lindra muskelvärk, motverka stress, stärka immunförsvaret och öka blodcirkulationen är metodens användningsområden många.

För Henrik Nyström, projektledare och operativt ansvarig på Flowlife, är Flowgun One en räddare i alla lägen.

– Vi ville skapa en produkt som kan göra allt, en produkt som tillgängliggör massage i folks vardag. Förutom att den alltid är redo att användas, är den dessutom lätt att ta med sig. Med imponerande egenskaper, extrem kraftfullhet och elegans är det en massagepistol som tickar i alla boxar.

Massagepistolen kan med sina åtta medföljande massagehuvuden användas som komplement till avkoppling och i uppvärmning eller återhämtning.

– Flowgun One är menad att möjliggöra ett aktivt liv. Ibland kan man uppleva att man har ett aktivt mindset men att kroppen begränsar en. Vår vision är att hjälpa till med dessa begränsningar. Vi vill möjliggöra drömmar, förklarar Henrik.

Läs mer om Flowgun One här.