Puma satsat på landslaget

Svenska Friidrottsförbundet har tecknat nytt sponsoravtal med Puma som redan idag är förbundets största sponsor. Det nya avtalet sträcker sig fram till och med OS i London 2012.

– Vi är mycket glada att vi kan fortsätta ett långsiktigt samarbete med Puma. Avtalet är viktigt för oss för att vi ska kunna fortsätta och driva den landslagsverksamhet vi vill för att kunna nå fram till våra mål, sa Yngve Andersson, ordförande i Friidrottsförbundet vid en presskonferens i Stockholm idag.
Puma och Friidrottsförbundet har samarbetat sedan 2005. Nu förlängs avtalet i ytterligare fyra år. Förutom ett ekonomiskt stöd är Puma också officiell leverantör av kläder och skor till landslaget.
– Vårt samarbete med Friidrottsförbundet under de här tre åren har varit mycket givande. Vi är glada att kunna samarbeta med ett av Sveriges absolut mest populära landslag och också få utrusta dem med kläder och skor. Den exponering vi får i sammanhanget är mycket värdefull för oss, sa Ulf Kinneson, VD för Puma Nordic.
Puma är dessutom personlig sponsor för bland andra Johan Wissman och Mustafa Mohamed.