Se när Isabellah kör med Szalkai i Spring!

Ett hårt pass står på programmet förIsabellah Andersson när Anders Szalkai gör ett exklusivt besök hemma hos Isabellah och Lars Andersson i Vilshult.
I varje avsnitt av tv-programmet Spring! får vi ett träningspass. Den här gången är det alltså ett av världsstjärnan Isabellah Anderssons träningspass som vi får hänga med på.

Under passet får vi också veta litegrann om Isabellahs drömmar och mål som är högt satta.
– Jag blev totalt utklassad, och då kan jag ändå säga att jag är i 2.28-form, pustar Anders Szalkai efter det tuffa passet.
Ändå är träningspasset något som kan användas av vanliga motionärer. Det handlar om ett intervallpass i en stege 4-5-6 minuter i två serier.

18-år och maratonlöpare
Springa maraton är det roligaste jag någonsin gjort, säger 18-åriga Camilla Brohäll som ligger i hårdträning för sitt andra maratonlopp, Jubileumsmarathon i juli.
– Man hinner både tänka och får häftiga intryck när man springer, säger Camilla i intervjun.

Koll på kompressionskläder
Löplabbets utrustningsexpert visar upp olika typer av kompressionskläder. Enligt förespråkarna kan de vara prestationshöjande och snabba på återhämtningen. Plagg med kompression finns numera i allt från strumpor och kalsonger till långärmade tröjor och hela dräkter.

På steget - vi söker en stad
Vill du springa ett lopp som kryddas av jagande zombies så ska du besöka staden vi söker i tittartävlingen På steget. Klura ut rätt svar och vinn ett par löparskor.