Våga Vårruset 2022 - avsnitt 1

En serie på åtta avsnitt där vi får följa ett gäng tjejer som coachas inför Vårruset i Norrköping den 16 maj av ASICS FrontRunner Elmina Saksi.

Låt oss presentera ”Våga Vårruset”, del 1.  En serie på åtta avsnitt där ASICS FrontRunner Elmina Saksi coachar en träningsgrupp inför Vårruset i Norrköping den 16 maj. Träningsgruppen består av ett gäng tjejer med olika träningsbakgrund från att inte ha tränat alls, förens nu, till de som har lite mer vana.

Vi kommer självklart även få följa dem på loppdagen när de springer Vårruset. Varje fredag släpps ett nytt avsnitt på Marathongruppens YouTube-kanal. 

- Jag är så oatletisk och tränar ju ingenting. Min träning är ju att gå till fiket. Jag trodde inte att det här skulle vara roligt, men det var jätteroligt. Nu känner jag ju hopp för livet, säger Cecilia Dickens.
Träning har som bekant en otrolig kraft och det är kul att se vad rörelse kan göra med välmåendet på ett upplyftande sätt. Vi hoppas med den här serien att kunna inspirera och motivera fler till rörelse. 

Läs mer om Vårruset och anmäl er på vårruset.se

Detta är ett samarbete mellan ASICS och Sverige springer.