Se sändningen från Premiärhalvan, lördag 20 april 10.30

Snabbare återhämtning och djupare avslappning.

I BETALT SAMARBETE MED FLOWLIFE | Förberedelserna inför ett maratonlopp kräver inte bara intensiv, kontinuerlig träning utan även rätt typ av återhämtning. I vår hektiska vardag är det dock inte alltid lätt att hinna med kvalitativ återhämtning och avslappning. Men med hjälp av massagekudden Flowpillow skapas nya möjligheter. Lagom till Black Week presenterar Flowlife sin nya tappning på den populära massagekudden Flowpillow Heat - nu med namnet Black on Black.

Flowpillow Heat Black on Black är skräddarsydd för att lindra stelhet och smärta i kroppen, särskilt i områden som nacken, ryggen och benen där spänningar ofta uppstår. Denna massagekudde är perfekt för dig som har träningsvärk, annan värk i kroppen eller bara behöver en stunds avkoppling.

Massagekudden kan, genom att trycka på utvalda muskler, lätta på spänningar och reducera smärta som ofta uppkommer av att sitta stilla länge eller ha ett stillasittande arbete. Den kan även boosta rörligheten genom att stimulera blodflödet och öka syresättningen i musklerna. Detta bidrar till en minskad skaderisk och förstärker kroppens förmåga att återhämta sig.

Flowpillow Heat bidrar även till avslappning och sänkta stressnivåer. Genom att minska spänningar och stimulera blodflödet, kan den få användare att känna större ro och lugn. Flera personer har även nämnt förbättrad sömnkvalitet efter att ha använt massagekudden.

Med sin trådlösa design och batteritid på upp till två timmar kan du enkelt ladda upp din Flowpillow och använda den var du än är. Dess kompakta storlek och lätta vikt gör den idealisk att ta med på resan eller förvara hemma. Flowpillow Heat Black on Black är inte bara en vanlig massagekudde. Den är utrustad med infraröd värme och slitstarka massagekulor som med cirkulerande rörelser efterliknar den punktmassage som shiatsumassage ger. Flowpillow har en inbyggd timer på 15 minuter, som är den föreslagna tiden för att behandla varje muskelområde. Använd massagekudden för exempelvis en kvarts massage av ländryggen, följt av en annan kvart för nacken.

Så, om du är en löpare som tränar och förbereder dig inför ett maraton, eller bara vill införa avslappning och återhämtning i ditt liv, är Flowpillow Heat Black on Black den perfekta investeringen för dig. Ge din kropp den omsorg den förtjänar och märk skillnaden med Flowpillow Heat.

Läs mer om Flowpillow heat här >>
 

Mer om Hälsa