Återhämtning - när du vill, var du vill

I ANNONSSAMARBETE MED FLOWLIFE

I ANNONSSAMARBETE MED FLOWLIFE | Har du också funderat på när Flowlife ska släppa en massagepistol i miniformat? Flowlife lanserar nu sin nya produkt Flowgun pocket som är allt man behöver och älskar i en massagepistol, men i ett mindre format. Den kompakta designen är inte större än en smartphone, men levererar samtidigt bra med styrka.

Denna massagepistol har en design som är speciellt framtagen, för att den smidigt ska kunna tas med till löpbanan, gymmet eller jobbet. Trots sin storlek slår den upp till 3200 slag per minut vilket garanterar bra resultat. Detta låter nästan för bra för att vara sant, eller hur?

Flowgun Pocket blir ditt självklara val, för att snabbt och enkelt förbereda kroppen för prestation genom att låta dina muskler få lätt massage. Med sina fyra olika munstycken samt tre olika vibrationsnivåer, kan du uppleva portabel behandling när som helst och vart som helst.
 

Läs mer om Flowgun pocket här.

För att hård träning ska ge effekt så behöver kroppen vara återhämtad och redo för att pressa sig. Om man inte hunnit återhämta sig är risken stor att man istället känner sig sliten och det i sin tur kan till leda sjukdomar eller skador. Flowgun Pocket är perfekt för att öka blodcirkulationen, som ger syre till musklerna och som i sin tur gör att du orkar lite mer!

Läs mer om Flowgun pocket här.

I annonssamarbete med Flowlife.

Mer om Alternativ träning