Vägen mot maran: "Bra avstamp i grundträningen"

I SAMARBETE MED ADIDAS STOCKHOLM MARATHON. I det åttonde avsnittet av "Vägen mot maran" tar Tommy Myllymäki med oss på ett tröskelpass runt Djurgården i ruskigt aprilväder – och Sanna Mustonen springer Berlin Halvmarathon med bra känsla.

Som löpare på de nordligare breddgraderna måste man ställa in sig på att vädret kan bjuda på hela spannet från strålande solsken och värme – till snålblåst, kyla, snö och regn.

– Men så länge det inte blåser och är mer än -3 grader tycker jag att det funkar ändå”, säger Tommy angående det svenska aprilvädret.

Den tyska huvudstaden visar sig från en lite härligare sida när Sanna är på plats för att springa Berlin Halvmarathon. Vi får ta del av känslorna inför start och en "race report" där Sanna, som hängde på en klunga i 3.30-fart, berättar att hon hade tröskelkänsla hela vägen in i mål.

– Jag spurtade ner två väldigt meriterade löpare, bra avstamp i grundträningen, säger Sanna.

Varje måndag släpps ett nytt spännande avsnitt av "Vägen mot maran" där vi får en inblick i Sannas, Kristofers och Tommys målsättningar, tränings- och kostupplägg inför adidas Stockholm Marathon den 4 juni 2022. Följ avsnitten här på marathon.se eller på sverigespringer.se

Läs mer och anmäl dig till adidas Stockholm Marathon: stockholmmarathon.se

"Vägen mot maran" är ett samarbete mellan adidas Stockholm Marathon, Sverige Springer och adidas.

Mer om Vägen mot maran 2022