Prova nya skoväljaren – bli testlöpare

Vilken modell ska du välja? Skovalet kan vara svårt, men med Brooks interaktiva skoväljare har du möjlighet att hitta rätt. Det handlar om att titta på steg, fotställning och isättning. Sedan så klart även vilken sorts löpare du är – och vad du förväntar dig av din löparsko.
När du har hittat din favorit har du nu chansen att få dem - som testlöpare för Brooks. Vi behöver fem löpare senast 15 mars.

Med många modeller, olika funktion, färg och form har Brooks 2019 löparskor för alla sorters löpare. Populära favoriter som Adrenaline GTS, Glycerin, Ravenna och Ghost kommer i nya spänande utföranden. Under de senaste åren har Brooks breddat sitt utbud. Nya material har gett möjligheter att göra nya sorters skor. De mer traditionella modellerna har fått sällskap av spännande trail- och mjukt dämpade löparskor. Stiglöpare bör kolla in Caldera, Puregrit och Cascadia. 

Brooks Levitate 2 (dam)

Brooks kanske mest omtalade och prisade modellen de senaste åren är Levitate. En sensation helt enkelt. Brooks nytänkande kompletterade den redan stora produktlinjen med en för Brooks helt ny sorts löparsko. Levitate har de senaste åren toppat test efter test. Omtyckt för sin sköna mjuka löpkänsla. Hemligheten är den nya lätta mellansulan. Tillsammans med kemijätten BASF har Brooks ingenjörer fått fram en perfekt blandning som ger skön stötdämpning och mycket energiåtergivning. Så lär det också ha tagit sju år att utveckla modellen som hade premiär 2017 och som nu har kommit i sin andra generation. Den uppdaterade stickade ovandelen har som en inre strumpa för perfekt passfom och en stickad kant runt ankeln. Snyggt!

 

Så blir du testlöpare.

  1. Ta hjälp av skoväljaren på Brooks hemsida ( det tar några minuter).

  2. Fyll i formuläret nedan. Motivera varför du vill bli testlöpare för Brooks.