Nu är det klippt

... gräset alltså. Sen är det detta med min gräsallergi. Ögonen kliar och näsan rinner. Vill jag slippa detta tar jag allergimedicin som lindrar fast då blir jag seg och trött. Nästan värre än kliandet.

Det är nu det gäller att vara lite innovativ med träningspassen. Det blir tidigt på morgonen och sent på kvällen när det är fuktigt ute och mer vindstilla. Då känns det bättre. Tror det är viktigt att lyssna på kroppen och försöka anpassa sin träning efter den och inte tvärtom. Asics Stockholm marathon börjar närma sig med stormsteg. Trots detta börjar jag alltmer i tanken fokusera på det som kommer efter. Stockholm Ultra.

Har kikat in lite på dessa träningsupplägg

http://trana.marathon.se/stockholm-ultra-50-km

Funderar ni att börja med Ultralöpning vill jag varmt rekommendera Stockholm Ultra, trots att jag själv inte sprungit loppet än. Det är en vacker bana, det är bra bemanning och god service. Flera personer jag talat med som sprungit detta fina lopp berättar om den speciella och härliga stämningen.

När man börjar springa ultra går det inte så fort. Det är för de flesta inte fortare än att man kan prata samtidigt. Detta gillar jag. Upplevelse, långt och löpning.

Det är inte gräsligt:)