Oktoberfärg

Jag tycker oktober är en rätt härlig månad, särskilt när temperaturen håller sig på mänskliga nivåer, dvs över nollan! Vackra färger som sprakar i höstsolen eller som ger färg åt regntunga dagar.

Jag har haft en rätt intensiv vecka med jobbresa till Göteborg tisd-onsd där vi försökte klämma in så många möten som möjligt, personalfest på torsdagen på Operakällaren med liveband och god mat och sedan tidigt upp på fredagen för att hinna förbereda för ett seminarium jag höll i med start kl 9 fredag morgon! Desto skönare då när helgen kommer.....

Hur får man ihop träning då under en sådan vecka... Ja, jag skulle inte vilja ligga i intensiv träningsfas inför New York Marathon som planen varit ifall jag inte varit skadad. Finns liksom inte ork mentalt till hård träning när schemat går i ett även om man skulle kunna klämma in träningstiden någonstans på dygnets alla timmar!

Fick dock i alla fall in ett dubbelpass i måndags med 20 km löpning kl 06.20-8 på väg till jobbet och cykelintervaller på lunchen. På tisdagen blev det avfärd hemifrån kl 06.30 så morgonpass blev svårt att få till men kl 19 fanns det ändå tid att gå till hotellgymmet. Det fick bli 12 lugna km på löpband och sedan en sen middag. På onsdagen fick det bli ett morgonpass, 65 min cykelintervaller. På torsdagen fick jag in 20 km på lunchen. Fredagen var också välfylld med seminarium och möten men 65 min cykelintervaller fick plats på lunchen.

Har tänkt att skrapa ihop ca 50 km till nu i helgen men vet inte riktigt än När Var och Hur.... Flexibilitet är som vanligt ledordet!

Jag valde att lägga in lite fler cykelpass med intervaller framför lugn distans den här veckan eftersom jag känner att jag behöver få lite pulsträning och testa hur min skadade baksida reagerar på att få vila lite fler dagar i veckan från löpning. Just nu känns det som det har blivit lite stiltje på läkningsfronten, det blri inte värre av 12-13 km löpning/v men inte heller bättre....

Är ju fortfarande sugen på att göra en säsong 2013 så får väl försöka ha tålamod och våga vila nu när tid finns, säsongen är ju ändå nedlagd, för att kanske kanske kunna köra på med lite tuffare träning framåt årsskiftet!

Nej dags att ta tag i mammalivet...Ludvig ska på fotbollscup, Hilde har kompis på besök och nu vill de gå på bio och Lovisa behöver hjälp med sitt pärlhalsband som hon gör till farmors hund Elvis.... OCH dessutom är det dags att börja steka de utlovade pannkakorna till lunch... Skönt att ha något att göra (o;