Klar förbättring enl MR

Gjorde en ny MR på min segdragna skada innan jag åkte till Brasilien och nu när jag kom hem fick jag äntligen lite hopp om att läkningen faktiskt pågår och ett kliv i rätt riktning har skett! Det skadade området, senfästet och sittben på vänster basida har minskat! Det är fortfarande skadat men enligt min sjukgymnast så är det inte många långdistansare som skulle uppvisa ett helt friskt område där... SÅ, han menar att även om 10-15 år kommer det synas en skada där på MR! Det betyder dock inte att det bara är för mig att köra på nu för så länge jag känner smärta är det tillräckligt mycket skadat för att det ska begränsa mig i min löpning. Och smärta får jag erkänna att jag fortfarande känner MEN det är ändå stor skillnad mot för några månader sedan. Jag har nu senaste veckan vågat mig på löppass på uppåt 50 min och bara jag har en vilodag mellan passen så funkar det bra!

SÅ, jag hejjar på Gumman Vår som gjort en jätteinsats denna vecka, fram med löpbara vägar (o; Det är ju ändå mars snart och även om vintern varit rätt kort så känner jag att det kan räcka så och välkomnar lite värmande vårsol!

Värme fick jag dock så jag teg av när jag och min kollega drog ut på en löparrunda i Iberapueraparken i Sao Paolo förra veckan! 28C och hög luftfuktighet...och det var ändå lindrigt jämfört med vad som väntade i Rio!

Vi hade fredag em och lördag ledigt i Rio för lite turistande så vi hann med det nödvändiga...Christo Redentor, Sockertoppen och självklart bad vid Copacabana! Då det var dagen före den stora karnevalen skulle ta sin början så var de festsugna brassarna förstås redan igång med uppvärmningen och vi hamnade i en gatuparad med heta sambatakter, har dock inte mycket att säga till om när dessa sambaproffs sätter fart på sina höfter...fantástico (o:!!!