Rio 2012!

Ja, det är något som inte stämmer, bör väl vara London 2012 eller Rio 2016...

Men faktum är att det blir Rio 2012 för mig, t o m redan nästa vecka! Jag åker nämligen ånyo en vända till Brasilien på jobb nu på lördag. Vi börjar vår sejour i Sao Paolo men åker sedan vidare till Rio de Janeiro i slutet av veckan...precis lagom till Karnevalen -The Big One, drar igång!!! Vi hade förstås dålig koll på exakt vad det innebär men har nu fått erfara att det inte är helt lätt att boka möten med brassarna fredagen innan Karnevalen drar igång... Det verkar t o m vara större än vår Midsommar (o;

Apropå drömmar som mitt förra inlägg handlade om så tror jag att jag ska unna mig själv en ny dröm... att komma till OS i Rio 2016 som aktiv (o: Det har naturligtvis ingenting med verkligheten att göra men så här 4 år bort kan det ju i alla fall vara roligt att gå runt på Rios gator i full karnevalsyra och fantisera om att det är upploppet på OS maran !!!

Men om vi lämnar drömmarnas värld och kommer tillbaka till verkligheten så gjorde jag en ny Magnetröntgen igår på min skada! Jag har inte fått några svar än men hoppas på att få höra att det i alla fall skett någon läkning sedan senaste röntgen gjordes för 4 månader sen. Jag tycker själv att smärtan avtagit något! Idag klarade jag av 9x5 min (1 min vila) på Crosstrainern + 35 min lugn jogg på löpband...OCH baksidan skriker inte åt mig som den garanterat hade gjort om jag genomfört samma pass innan jul...Så kanske kanske, hoppas hoppas!

Nej, nu ska jag iväg och handla till vår mellantjejs 7-årskalas imorgon och sedan åka och träffa en alldeles liten ny brorsdotter som kom i tisdags... Mmm, små bebisar är bland det bästa som finns här i livet, och den här lilla tjejen är förstås, som så många andra barn, en dröm som blivit verklighet!