Sportlov & Influensa

Sportlov och influensa är en typiskt dålig kombination ifall någon undrar?

Vi åkte upp till Idre förra helgen och har bott tillsammans med en kompisfamilj med 4 barn i en lägenhet! De har tvillingar i Lovisas ålder och två ädre barn i Ludvig och Hildes ålder så totalt var det 7 barn i åldern 3-10 år, hur kul som helst! MEN kändes sådär då Lovisa redan första natten fick 40C feber och sedan låg sjuk fram till fredagen! Nu klarade sig de andra OK ändå. Det var först på fredagen som stackars 10-åringen i den andra familjen fick feber. Själv började jag känna mig dålig i bilen på vägen hem i lördags efter en fm i backen med Lovisa som äntligen var feberfri och nu ligger man här med 39.5 C och känner sig hyffsat spak ):

Nåja, det blev ändå en härlig skidvecka med mycket sol och skidåkning! Det blev mestadels backintervaller med upplägget att sitta och sola uppför och glida på skidor nerför, kan rekommenderas! Man känner sig inte alls lika sliten efteråt som när man springer både uppför och nerför...

Fick till 2 pass i spåret också men funkar inte så bra för min baksida att nöta på diagonalen så jag fick försöka mig på lite skating...ingen teknik jag behärskar kan jag avslöja men gick att bli lite trött i alla fall! Det blev också 3 löppass vilket dock alltid känns helt galet när man är i fjällen, folk tittar skeptiskt på en när springer runt bland skidåkare och pulkor och försöker få ihop några km här och några där...men det är bara att bita ihop! Blev dock en vilovecka ur täningssynpunkt då en av oss fick vara inne med Lovisa hela tiden och de stora ville vara i backen kl 9-17 så fanns inte så mycket tid över!

En em när nordan blåste på i 23 m/s la dock Ludvig (8 år) slalomskidorna på hyllan efter fm passet och drog ut på 12 km i spåret...ser att jag kommer få träningssällskap där snart (o:

MEN just nu känns träning tyvärr avlägset och det får nog bli horisontalläge i sängen ett par dagar...