Lördag i Rio

Jaha, ännu en lördag i Rio de Janeiro och dags för ett långpass längst stränderna i Copacabana och Ipanema…

Blev en rivstart efter semestern med första dag på jobbet i måndags efter 5 veckors härlig sommarledighet och sedan en tripp till Brasilien redan på tisdagen! Flög till Sao Paulo i tisdags, igår (fredag) vidare hit till Rio och imorgon (söndag) åker vi söderut till Curitiba för att sedan återvända till Sao Paulo på måndag igen och flyga hem på tisdag…

De har det verkligen tufft här mitt i vintern med 25C och strålande sol och samma grönska som alltid…. De varnar dock för att det kommer bli kallare när vi åker söderut (allt är ju uppochner på den här sidan ekvatorn) på söndag, tvivlar dock på att det kommer bli någon riktigt köldchock (o:

Kommer väl vara ensam ute och springa eftersom Brasilien spelar OS final i fotboll just i detta nu! Det är dock mer fokus på VM 2014 och OS 2016 här känns det som!

Har iaf känts bra att springa efter Jubileumsmaran, höll ett tempo som inte slet på baksidan. Det verkar dock som att jag fortfarande måste ge mig till tåls med pass som inte går under 4 min/km fart eftersom jag då får ont SÅ tyvärr tyvärr blir det inget SM på Stadion för mig i år MEN skam den som ger sig, får väl sikta på en Finnkampsplats på Stadion 2013… eller varför inte en OS mara i Rio 2016 (0; Det verkar ju kul att tävla i OS och vackrare stad att springa mara i får man nog leta efter!