Nytt år, nya tag!

Julen och mellandagarna gick visst lika fort som alla andra veckor gör i den häl åldern... Men ska inte klaga då jag haft alla nära och kära runt omkring och det var ju dessutom en vit vacker jul!

Vi hann t o m med en dag i Hammarbybacken och varsin dag i spåret med barnen innan snön smälte bort! Grillade igår korv ute och det kändes nästan som en vårdag, tills mörkret föll plötsligt kl 15 redan!

Jag har inte sprungit ute på hela jullovet då jag tänkte att jag nu skulle passa på att ta 2 veckors vila från löpning för att se vad det kan ge! I vardagen är ju löpningen en förutsättning för att få in den träningsdos jag vill då den används för transport till och från jobbet. Nu passade det ju faktiskt bättre att kunna träna cykel eller trappmaskin i källaren!

Jag har då samtidigt kunnat tjuvtitta på barnen som dansat Just Dance (wii spel), lyssnat på sagor som Lovisa berättat och lekt Hänga Gubbe på paddan! Väldigt social typ av träning faktiskt... barnens kompisar kommer gärna och intervjuar en lite om vad man gör, varför man har så svårt att prata, varför man är så svettig och när föräldrarna kommer för att hämta så tittar de också förbi och pratar bort en kvart (o:

Det är ju bara att bita ihop och stå för det träningsfreak man är, även om t o m jag har insikten att det säkert verkar rätt udda! Men som syns på bilden känner man sig ju väldigt pigg och fräsch efter ett 2 h pass i källaren (o;

Men nu när det är barmark ute så börjar det ju rycka i löparmusklerna! Efter alla helger ska jag nu göra en ny offensiv mot den svenska läkarkåren och se om det kan finnas någon därute med en mirakelkur mot slitet senfäste!!!

Gott nytt 2013 till er som följer min blogg!

Pigg och fräsch efter ett 2 h pass (o;