Fem eller elva?

Förhoppningsvis snart dags att byta "kategori" här på bloggen från vinterträning till vårträning. Lite mer barmark nu, än innan jag stack iväg till Portugal. - För nu är jag hemma i vardagen igen, och det med en 160km´s vecka i baggaget.
Positivt med mängden, lite negativt att löpskolningsinstruktioner och test av snabbare löpning inte var helt optimalt för känsliga ljumskar. Kan nog ändå tacka Portugalresan för att det känns lite hoppfullt, för många känner nog igen sig i att det kan vara lite svårt att komma in i en träningsrytm igen när en skada gör träningen plågsam och de roliga passen uteblir. - Då gäller det jobba sig över tröskeln, och på läger är det naturligt lättare att jobba sig över tröskeln igen!

Fem eller elva då? - Jo det är vad det nu knappt är kvar, i antalet veckor, till först SM på 100km och sen till Stockholm Marathon 2011.
Som jag tidigare antytt här på bloggen hade och har jag en liten fundering på 100km. Dock mer tvekan nu, efter några "dåliga veckor". 11 veckor till Sthlm känns mer rimligt att skapa en form, ändå lockar 100km såtillvida att det skulle vara något helt nytt för mig och min kropp. Sådär lite läskigt spännande.
Skulle man palla? Vilken fart? Klarar jag äta och behövs det ätas? Tävla i tjockare skor?
- Ja det är ju lite nya frågor som jag inte behövt tänka tidigare
Kommande två veckor får avgöra. Tror, utan att veta, att jag måste testa något hyfsat långt långpass....
Oavsett 100km har jag nytta långpass till Asics Sthlm Maran!!

Foto och film från Micke Sjöblom. Zebrabild.com