Alla hjärtanas dags pass

Idag var det återigen "lugnt" långpass på schemat, på självaste alla hjärtans dag och självklart bjöd TSM på geléhjärtan efter passet!
- 1 km ökning i distanslängd för respektive grupper och nu är vi uppe i runt 2 eller drygt 2 timmars löpning. En liten släng av vinterunderlag igen, men på de mesta av veckans långpassbanor var det förhållandevis bra underlag.

Jag hade äran att springa med 4.15 gruppen och vi jobbade på i runt 6.20 fart, där hela gruppen på 46 löpare höll ihop hela vägen och därmed passerade en kul gräns på långpasset; en halvmara!
Vi kommer fortsätta tuffa på mot ännu längre sträckor och frågan jag ofta får hur långt man behöver springa för att klara maran. Det är individuellt och att köra med TSM varje veckan och hänga med på kilometerökningen är för många löpare kanske lite "överkurs". Man skulle kunna klara maran (och även halvmaran) på kortare och färre långpass, samtidigt är vägen fram mot slutmålet en del av TSM, att just komma ut på regelbundna och "lugna" långpass som i sig ger bra träning för kroppen. passen kommer göra att slutmålet kommer gå lättare än om vi skippade långpasstrappan. Målbild är att vi ska komma upp och nå kulmen i början av maj för maratonlöparna med ett pass på drygt 3 timmar.

För min del var det en bra dag på jobbet, och även om tempot för mig kanske är aningen lugnt blir det fin muskulär träning och en stund att träffa olika löpare som denna dag hade långpasset gemensamt!

Nu närmst ser vi åter fram mot en kul vecka med TRE TSM-pass, eftersom vi närmst har ett extrapass i Globen på tisdag som jag som tränare ser fram mot väldigt mycket. Lite pirrigt om logistiken kommer funka med 300 löpare på banorna.....men det blir bra energi och tryck!!

Ha en fin träningsvecka alla
//Szalkai

TSM Runnings hemsida hittar du här

Bilder från ledare och deltagare

Lite snöunderlag bitvis, som gör passet lite jobbigare men mestadels var det ok underlag. Här är det 5.00 gruppen som tuffar!
På tisdag kör vi extrapass i Globen. Hoppas och tror på en toppenkväll!