Bilderna från Globen

Det blev ett litet blogguppehåll här, men inte för att TSM Running legat på latsidan utan bara att jag själv haft fullt upp med en massa löpning....och annat kul jobb.
- Sen senast här på TSM bloggen har vi både hunnit med ett extrapass i Globen, ett Sätra-pass och nu i söndags var det lugnt långpass på lite smålurigt underlag. Passen har gått riktigt bra, och det har varit inspirerande att vara med och coacha.
Globen passet sticker ju ut lite, så även om det nu gått en vecka sedan passet får jag själv inspiration av att kolla in bilderna. I Globen var det kortintervaller som gällde med allt från 3 x 5 x 150 meter upp till 3 x 5 x 200 meter. Som jag varit inne på tidigare kanske inte exakt de pass vi "behöver" i träningen nu, men ändå...vi behöver roliga och inspirerande pass och det var många som fick aktivera ett stort spektra i sin löpning!

För att inte upprepa dom korta intervallerna i Sätra två dagar efter Globen blev det 1000 meter intervaller där, och återigen imponerar farterna oavsett grupp. Det var ett "helt nytt" pass i TSM historian inomhus och viss oro fanns kring logistiken, men det flöt på riktigt bra.
- Sen långpasset i söndags, där jag fick äran att leda 2.10-halvmara gruppen på en 18 km runda. Inte helt enkelt för mig att pricka 6.40 min/km i fart, så det blev 6.30....och lite bannor till mig själv.
- Bara 3 km kvar till halvmara-sträckan och just att vi sprang så långt nu, fick mig att reflektera lite över att jag tagit ut distanslängderna lite för långt för tidigt så jag kommer justera så att vi faktiskt bara kommer erbjuda ett pass framöver som är längre än söndagens pass för halvmara gänget.

Nog med återblickar. Nedan hittar ni som vill några bilder från TSM passen och på länkarna kan du som vill kolla in två bildspel från Globen. Ett bildspel av fotograf Magnus Fröderberg och ett bildspel där TSM:are Chris Jonkers tagit bilderna. Hoppas bilderna kan ge inspiration. Mycket glädje syns!

Magnus bilder hittar du här

Chris bilder hittar du här

Full fart på koordinationsloppen i Globen.
Lite styrka blev det utöver intervallerna i Globen. Bra hållning på grupperna!
Full fart 200 meter, sen lite vila och på det igen. Hög puls genom hela passet och grym överfart till halvmara eller mara benen!
Många ville föreviga vårt unika TSM pass inne i Globen!
Fin uppvärmning innan det blir full fart även i Sätrahallen.
Några av de 13 löpare som körde med 2.10-halvmaragruppen. 6.40 min/km blev tyvärr 6.30 min/km när ledaren i front inte kunde pricka rätt.