Väskan packad

Nu är alla saker packade och den Isländska askan verkar inte vara något hot för att kunna flyga lite i kväll. Undra bara om man kommer hem?? Men det kanske finns sämre ställen att bli strandad på.
Ska nu ut och springa i 30 min för att lufta benen lite innan jag sätter mig på tåget till Arlanda. En lång resa. Nästan 24 timmar från dörr till dörr.

Ryktet säger att det kommer att visas en live sändning från comrades på webben. Kolla in www.comrades.com på söndag morgon (kl 05.30 går starten både svensk och sydafrikansk tid) Det verkar även finnas live resultat från tävlingen där.

Sedan är ju den stora frågan hur det kommer att fungera med maten. Hur är frukosten på hotellet? Finns det någon ”riktig” mat att skaffa på restaurangerna. Jag kommer som vanligt att köra Vitargo Carboloader de 3 sista dagarna för att säkra upp med lite extra kolhydrater.

Vi kommer att vara på safari hela torsdagen. Undra hur varmt det blir och om et kommer att slita på kroppen? Förhoppningsvis så blir det mest att sitta stilla och titta på elefanter och lejon.

Skickar med en länk så att ni kan se vilket fint grönt linne som jag kommer att springa i. Kommer alltså att springa med teamet Nedbank.