Äntligen schysst känsla i benen

Under hela hösten har benen känts stumma. Jag har tagit i - men inget har hänt på farten. Men förra veckan kändes det plötsligt annorlunda. Och i går. Jaaaa - vilken härlig runda. Vilken skön känsla.

Allt är ju relativt - om jag jämför mig med de som springer milen på 40 minuter eller snabbare så ligger ju jag långt efter. Och just nu är det kanske inte direkt minuterna jag tänker på utan känslan. Jag vill känna att jag springer fort. Jag vill känna att jag har flyt, att jag flåsar, att jag blir rejält svettig. Den där stumma, tunga känslan är ju aptrist.

Nu ska jag behålla och förstärka den här känslan, och funderar över vad som har gjort skillnad. Kan det vara att jag börjat styrketräna? Kan det vara att jag har jobbat lite med rörligeten i fötterna och vristerna och fått bättre frånskjut? Antagligen. Jag fortsätter så och hoppas att känslan bara blir bättre och bättre.

I går kväll, efter löpningen blev det 30 minuters styrka hemma i "yogarummet" med Red Cord-band (som TRX) och pilatesboll. Riktigt kul med banden tycker jag (ska ta några bilder på mina övningar och lägga upp inom kort). Sen blev det stretch med busig valp.

Indisk fisksoppa. Kokosmjölk, fiskbuljong, massor med curry, lax, torsk, broccoli och lök. MUMS!