Första rundan på två veckor

Blä. Det som jag trodde var en miniförkylning höll i sig i två veckor. Har yogat och styrketränat lite lätt, men i dagens lunchrunda var första löppasset efter förkylningen.

Skönt. Javisst. Men alla som sprungit första löppasset efter en förkylning vet också att det känns rätt tungt. "Men guuud. Ska det vara så här. Mina ben är som bly, och flåset ...." Den känslan. Men det var vackert ute. Och jag kände mig nöjd efteråt. Alltid något.

Jobbar hemma idag, så det blev en runda här omkring. Ner till Kyrksjön, ett varv runt och hem igen. Min löpträning blev träning även för valpen Yra - hon fick träna på att vara ensam. 30 minuter gick galant, hon låg och sov när jag öppnade dörren. Längtar tills hon kan följa med mig ut på en runda - vilken lycka.Jag känner mig så priviligierad att ha så fina löparstråk bara några minuters jogg hemifrån. Flera fina skogsområden, sjöar och promenadstråk. Idag åktes det skridskor på Kyrksjön. Galet - är inte det lite tidigt. Jag har en otrolig respekt för isar, men de här så proffsiga ut och verkade ha all viktig utrustning. Måste bara lägga upp en liten bild på valpen också. Hon växer så det knakar just nu och hennes ben har blivit sååå långa. Och bakbenen verkar växa ytterligare lite extra. Så gulligt.