En riktig serpentinväg

Full fart framåt och spikrakt uppåt är ett drömscenario på vägen mot mina (och säkert också dina) mål, men eftersom allt oftast inte är så enkelt har jag accepterat att behöva vara lite försiktig och ödmjuk inför uppgifterna jag tar mig an. Om det skulle gå oförskämt lätt är en bonus.

När du försöker vara smart och göra allt i rätt ordning är det dock tyngre om motgångarna ändå kommer och just nu känns det som om jag valde vägen med en lååång ringlande uppförsserpentin....

Sydafrika och Dullstroom var härligt på många sätt, men rent löpmässigt inte som planerat. En överbelastad höft tvingade mig att välja cykeln istället, både på gymmet och ute. Inget fel med det, men inte förstahandsvalet för en löparälskande tjej!

Flera fina pass kunde jag ändå få till och med ett flexibelt resesällskap kunde vi göra dagsplaner som passade oss alla. Känns dock som att jag skulle vilja åka tillbaka och testa alla fina löpvägar en annan gång.
Och inte behöver det nya året, som knappt inletts, bli mindre fantastiskt i slutändan. Nej då, nu ser vi till att köra finfin grund med bra alternativträning när det ändå är halkigt ute på många ställen. Det blir lite tips om mina favoritpass här framöver, så nu kämpar vi på!

Bästa passet i Sydafrika:
Att sparra Yannick Michels via cykel när han sprang intervaller på gräsbanan i Belfast. Fick ta i allt jag kunde för att hänga med i 2.50min/km

Ett sämre pass:
Vattenlöpning i en helt ok bassäng men på helt fel tidpunkt då jag en fredag kväll fick dela bassängen med ett skolläger.

Testar poolen och det första passet var jag ensam där.
Funkade bra att resa med två orienteringsgrabbar.
Keep smiling!