Hässelbyloppet 100 år

I går var det så dags för tävling igen, Hässelbyloppet som dagen till ära firade 100 år. Jag skulle inte ha något emot om det stod en positivhalare i gathörnen lite här och var även när det inte är jublieumslopp. Måste också berömma positivhalaren som stod på vägen till starten och vevade outtröttlig i timmar!

Till loppet då, jag gick enligt min plan ut hårt (tycker formen varit bra och ville spänna bågen), visade sig vara för hårt för jag blev trött, väldigt trött och sprang långsamt, så var det med den saken! Förhållandena var perfekta och det var många som tog chansen att springa ett pb, jag var dock inte en av dom.

Den här veckan ska jag ta det lugnt på träningsfronten, på andra fronter är det full fart, det var ju det här med balans. En och annan lunchlöpning blir det i alla fall, älskar att bryta av arbetsdagen med att komma ut i det härliga höstvädret. Jag har en kollega på en annan avdelningen som jag brukar få sällskap av på måndagar, det är mycket uppskattat med sällskap. Vi har mindre än 1 km till Hagaparken så det är perfekt för effektiva lunchpass.

Segrarinnan på nytt banrekord, lite lättare i steget! Foto: C Lindencrona
Må detta underbara höstväder hålla i sig. Foto: C Lindencrona